Skip links

De voordelen van tandheelkundige vullingen

Tandvullingen zijn een effectieve behandeling voor gaatjes en kunnen helpen de sterkte van de aangetaste tand te herstellen. Naast het herstellen van de tand, kunnen tandvullingen helpen de tand te beschermen tegen verder verval en kunnen ze ook helpen het uiterlijk van de tand te verbeteren.

Tandvullingen
Tandvullingen
Overleg

Afspraak plannen

Heeft u behoefte aan een gebitsvulling? Zoek niet verder dan onze kliniek! Wij bieden betaalbare, langdurige tandheelkundige vullingen die ervoor zorgen dat uw glimlach er in een mum van tijd weer geweldig uitziet.

Zeg hallo tegen een gezondere mond met tandvullingen!

Haal een blijvende tandheelkundige vulling bij onze kliniek!

Onze ervaren tandartsen zijn hoog opgeleid en gebruiken de nieuwste tandheelkundige technieken om ervoor te zorgen dat uw vulling er natuurlijk uitziet en aanvoelt. Met onze tandvullingen kunt u er zeker van zijn dat uw tanden en tandvlees gezond en veilig worden gehouden. En omdat onze vullingen zijn gemaakt van duurzame en veilige materialen, kunt u er zeker van zijn dat ze jarenlang meegaan. Wacht dus niet langer en haal uw tandvullingen vandaag nog bij ons aan!

Tandvullingen
Tandvullingen

De tandheelkundige vulprocedures in Turkije

Tandheelkundige vulprocedures worden om verschillende redenen steeds populairder in Turkije. Deze procedures kunnen helpen om beschadigde tanden te herstellen en de algehele mondgezondheid te verbeteren. Tandvullingen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en kunnen vele jaren meegaan. In dit artikel bespreken we de voordelen van tandheelkundige vulprocedures in Turkije.  Een van de belangrijkste voordelen van tandheelkundige vulprocedures in Turkije zijn de kosten. In vergelijking met veel andere landen zijn Turkse tandheelkundige vulprocedures relatief betaalbaar en toegankelijk. Dit betekent dat meer mensen het zich kunnen veroorloven om hun tanden professioneel te laten vullen en dat de totale kosten van de procedure betaalbaarder zijn.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Tandvullingen

Het proces van tandvulling

Voorbereiding

De tandarts zal een lokale verdoving gebruiken om het gebied rond de tand te verdoven. Vervolgens zullen ze een boor gebruiken om het vervallen deel van de tand te verwijderen.

Schoonmaken

De tandarts zal dan het gebied schoonmaken om eventueel achtergebleven bederf te verwijderen.

Vulling

De tandarts zal de tand dan vullen met een vulmateriaal, zoals composiethars.

Polijsten

Ten slotte zal de tandarts de vulling polijsten voor een gladde en natuurlijke uitstraling.

Tandvullingen

Voor / Na Resultaten

— 97.6 &nbspKlanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Tandvullingen
Tandvullingen
Tandvullingen

FAQ

Veel voorkomende materialen die worden gebruikt voor tandheelkundige vullingen zijn zilveramalgaam, composiethars en porselein.

Nee, het krijgen van een tandheelkundige vulling mag geen pijn veroorzaken. Het gebied kan daarna gevoelloos of licht pijnlijk zijn, maar de procedure zelf mag geen pijn veroorzaken.

De levensduur van een tandvulling hangt af van het type materiaal dat wordt gebruikt en uw mondhygiënegewoonten. Over het algemeen gaan zilveren amalgaamvullingen 7-10 jaar mee, composietharsvullingen gaan 5-7 jaar mee en porseleinen vullingen gaan 10-15 jaar mee.