Skip links

Voor een vlekkeloze look: buikwand- correctie

Als u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor problemen zoals verslapping in de buik, dan is een buikwandcorrectie iets voor u! U kunt nu alle details bekijken die nodig zijn om een buikwandcorrectie in Turkije te ondergaan.

Buikwandcorrectie
Buikwandcorrectie
Overleg

Afspraak plannen

Ben je op zoek naar een manier om je algehele uiterlijk te verbeteren en je zelfverzekerder te voelen in je eigen huid? Een buikwandcorrectie kan het antwoord zijn waar je naar op zoek was.

Draai de klok terug met buikwandcorrectie!"

Krijg een perfecte uitstraling dankzij buikwandcorrectie

Our board-certified plastic surgeons specialize in tummy tuck surgery, also known as abdominoplasty. During this procedure, excess fat and skin are removed from the abdominal area, giving you a flatter, firmer midsection. The tummy tuck is ideal for anyone who has lost a significant amount of weight, or for women who have had multiple pregnancies. It’s also a great option for those who have not been able to achieve the desired shape and tone of their abdominal muscles through diet and exercise alone.

Buikwandcorrectie
Buikwandcorrectie

Ontdek de voordelen van abdominoplastiek in Turkije

Turkije is een belangrijke bestemming geworden voor mensen die op zoek zijn naar een buikwandcorrectie vanwege de uitstekende medische faciliteiten en hoog opgeleide chirurgen van het land. Hier zijn enkele van de voordelen van het hebben van een buikwandcorrectie in Turkije. De kosten van een buikwandcorrectie in Turkije zijn relatief laag in vergelijking met veel andere landen. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die kosten willen besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Overigens staan Turkse medische voorzieningen bekend om het leveren van hoogwaardige zorg. De chirurgen in Turkije zijn hoog opgeleid en ervaren in het uitvoeren van buikwandcorrectieprocedures Turkije wordt beschouwd als een van de veiligste landen ter wereld. Dit geldt vooral voor medische toeristen die op zoek zijn naar een buikwandcorrectie. Het land heeft strikte veiligheidsvoorschriften die de veiligheid van de patiënt garanderen.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Buikwandcorrectie

Het proces van buikwandcorrectie

Preparation

Pre-operatieve tests, overleg en voorbereiding op de operatie, inclusief de selectie van anesthesie.

Incision

Een incisie van heup naar heup wordt gemaakt over de onderbuik om overtollige huid en vet te verwijderen.

Reconstructie

De buikspieren worden aangespannen en de huid wordt opnieuw gedrapeerd om contour en vorm te verbeteren.

Herstel

Hechtingen en drains worden verwijderd en de patiënt wordt gecontroleerd op genezing.

Buikwandcorrectie

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten.

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Buikwandcorrectie
Buikwandcorrectie
Buikwandcorrectie

FAQ

De hersteltijd varieert van persoon tot persoon, maar het duurt meestal 4-6 weken om terug te keren naar normale activiteiten.

De kosten van een buikwandcorrectie variëren afhankelijk van het type buikwandcorrectieprocedure dat wordt uitgevoerd, de complexiteit van de zaak en de geografische regio waarin deze wordt uitgevoerd.

Zoals bij elke operatie zijn er risico's verbonden aan een buikwandcorrectie, waaronder infectie, littekens, zenuwbeschadiging en bloedstolsels.