Skip links

Krijg een Hollywood-Smile in een mum van tijd

Een Hollywood Smile is een perfecte en oogverblindende glimlach die veel beroemdheden hebben. Het wordt bereikt door een combinatie van cosmetische tandheelkundige behandelingen te gebruiken, zoals tanden bleken, facings en restauraties. Met de juiste tandarts krijg je in een mum van tijd een Hollywood Smile!

Hollywood-Smile
Hollywood-Smile
Overleg

Afspraak plannen

Wil je een blijvende indruk maken met een oogverblindende glimlach? Het Hollywood Smile -proces is de perfecte manier om je glimlach te laten opvallen. Met het Hollywood Smile -proces kunt u uw tanden transformeren en een mooie, natuurlijk ogende glimlach krijgen.

Bereik een glimlach die straalt als Hollywood!

Transformeer je glimlach met het Hollywood proces

Je zult je zelfverzekerder voelen en klaar om de wereld aan te gaan met een glimlach die eruitziet alsof hij rechtstreeks uit de films komt. Onze ervaren tandartsen zullen de tijd nemen om uw unieke behoeften te begrijpen en het Hollywood Smile-proces aan te passen aan uw individuele doelen. Met onze geavanceerde technologie kunt u er zeker van zijn dat u de beste resultaten krijgt. Dus wacht niet nog een dag – neem vandaag nog contact met ons op om uw reis naar een Hollywood Smile te beginnen!

Hollywood-Smile
Hollywood-Smile

Ontdek de voordelen van Hollywood Smile Behandeling in Turkije

Turkije staat al lang bekend om zijn hoogwaardige cosmetische tandheelkundediensten en een van de meest populaire behandelingen is de Hollywood Smile. Dit type behandeling is de afgelopen jaren steeds populairder geworden omdat het patiënten een manier biedt om een heldere, witte en gezond uitziende glimlach te krijgen. In dit artikel zullen we de voordelen van Hollywood Smile -behandeling in Turkije verkennen en waarom het de perfecte optie voor u zou kunnen zijn. Het belangrijkste voordeel van deze behandeling is de betaalbaarheid. In vergelijking met andere landen heeft Turkije enkele van de laagste prijzen voor cosmetische tandheelkundediensten. Dit maakt het mogelijk voor patiënten om dezelfde kwaliteit van behandeling te krijgen tegen een fractie van de kosten. Bovendien beschikt het land over enkele van de meest ervaren en bekwame tandartsen ter wereld, zodat u de hoogste zorgstandaard krijgt.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Hollywood-Smile

Proces van Hollywood Smile

Poets en flos je tanden om tandplak en vuil te verwijderen en het oppervlak van je tanden voor te bereiden.

Maak je tanden witter met professionele tandenbleekproducten.

Hervorm je tanden door een deel van het glazuur te verwijderen en opnieuw vorm te geven.

Hecht porseleinen fineer aan je tanden om de gewenste vorm en kleur te creëren.

Hollywood-Smile

Voor / Na Resultaten

— 97.6 &nbspKlanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten.

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Hollywood-Smile
Hollywood-Smile
Hollywood-Smile

FAQ

Nee, een Hollywood Smile is niet permanent en moet in de loop van de tijd worden onderhouden met regelmatige bezoeken aan de tandarts.

Het Hollywood Smile -proces duurt meestal ongeveer 2-3 weken om te voltooien.

Ja, er zijn enkele risico's verbonden aan een Hollywood Smile. Sommige van deze risico's omvatten gevoeligheid, tandvleesrecessie en schade aan bestaande tanden.