Skip links

Wie Zijn Wij en

Wat Doen Wij

Laatste Technologie
Apparatuur

We houden de apparaten die we gebruiken bij operaties en behandelingen altijd up-to-date.

Wij bieden diensten zowel tandheelkundige behandelingen als cosmetische in Turkije's meest uitgebreide gebied van gezondheidstoerisme.
Gratis consult plastische
Chirurgie

U kunt ons vertellen over de punten waarover u klaagt en we kunnen de behandeling samen plannen.

Stuur ons röntgenfoto's
voor Gratis Onderzoek

Het is belangrijk dat u ons de röntgenfoto's stuurt voor een gratis consult. Het is noodzakelijk voor een gedetailleerde analyse.

Wij zijn er voor uw gezondheid en schoonheid.

Ons bedrijf dat gespecialiseerd is in tandheelkundige behandelingen en esthetische chirurgie is een innovatieve zorgverlener die een breed scala aan diensten biedt om klanten te helpen hun gewenste mondgezondheid en fysieke verschijning te bereiken. Met een team van hoogopgeleide en ervaren professionals streeft dit bedrijf ernaar om gepersonaliseerde en uitgebreide zorg te bieden aan zijn patiënten.

Onze tandheelkundige behandelingen omvatten preventieve, herstellende en cosmetische procedures die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke patiënt. Van routinematige reinigingen en vullingen tot orthodontie en tandheelkundige implantaten, het bedrijf biedt een volledig spectrum van tandheelkundige diensten. Bovendien omvatten hun esthetische chirurgiediensten gezichts- en lichaamscontouren, borstvergroting en huidverjongingsbehandelingen die patiënten helpen een jeugdiger en levendiger uiterlijk te bereiken.

Over ons
Over ons
Over ons

Ons Team

Wilt u onze chirurgen en tandartsen leren kennen voordat u naar Turkije komt?

Over ons

S. erdogan

Dermatologie

Over ons

E. bicer

Haartransplantatie

Over ons

R. Duwairi

Glimlach Ontwerpexpert

Over ons

M. berkil

Glimlach Ontwerpexpert

Over ons

m. şahin

Tandarts