Skip links

Borstverkleiningsoperatie in Turkije

Het hebben van een borstverkleiningsoperatie in Turkije is uiterst voordelig en tegelijkertijd veilig. Dankzij een borstverkleiningsoperatie, een eenvoudige ingreep, kom je van al je klachten af.

Borstverkleining
Borstverkleining
Overleg

Afspraak plannen

 De fysieke effecten van te grote borsten kunnen behoorlijk hinderlijk zijn. Vrouwen met te grote borsten kunnen rug- en nekpijn ervaren als gevolg van het extra gewicht, evenals huiduitslag en huidirritatie in het gebied.  

Neem de controle over uw lichaam met borstverkleining!

Voordelen van borstverkleiningschirurgie

De fysieke effecten van te grote borsten kunnen behoorlijk hinderlijk zijn. Vrouwen met te grote borsten kunnen rug- en nekpijn ervaren als gevolg van het extra gewicht, evenals huiduitslag en huidirritatie in het gebied. Daarnaast hebben veel vrouwen moeite met het vinden van kleding die goed past. In sommige gevallen kan het overgewicht van de borsten het zelfs moeilijk maken om deel te nemen aan bepaalde fysieke activiteiten.

Borstverkleining
Borstverkleining

Borstverkleining operaties in Turkije

Turkije wordt snel een populaire bestemming voor borstverkleiningsoperaties, vanwege de hoogwaardige zorg, ervaren chirurgen en betaalbare prijzen. Naast dat het betaalbaar is, is een borstverkleiningsoperatie in Turkije ook zeer veilig. De chirurgen in Turkije zijn zeer ervaren en besteden veel zorg aan het uitvoeren van de procedure. Ze gebruiken de nieuwste technieken en technologieën om ervoor te zorgen dat de procedure veilig en met minimaal risico wordt uitgevoerd. Dit betekent dat patiënten er zeker van kunnen zijn dat ze in goede handen zijn.

Ontvang gratis informatie en afspraa

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Borstverkleining

Het proces van borstverkleining

Preoperatieve evaluatie

Dit omvat een lichamelijk onderzoek, beeldvormingstests en laboratoriumwerk om de algehele gezondheid van de patiënt te beoordelen en de beste manier van handelen te bepalen.

Anesthesie

Voordat de operatie begint, krijgt de patiënt anesthesie om ervoor te zorgen dat ze comfortabel en ontspannen zijn tijdens de procedure.

Chirurgie

Tijdens de operatie worden overtollig vet, weefsel en huid uit de borsten verwijderd om hun grootte te verkleinen en opnieuw vorm te geven.

Postoperatieve zorg

Na de operatie wordt de patiënt gecontroleerd op eventuele complicaties en krijgt hij instructies voor thuiszorg. Dit omvat het nemen van medicijnen, het dragen van een ondersteuningsbeha en het vermijden van bepaalde activiteiten of bewegingen die complicaties kunnen veroorzaken.

Borstverkleining

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Borstverkleining
Borstverkleining
Borstverkleining

FAQ

Het herstelproces voor een borstverkleiningsoperatie omvat meestal het nemen van enkele dagen vrij van het werk en het vermijden van inspannende activiteiten gedurende enkele weken. Zwelling en blauwe plekken komen vaak voor en kunnen enkele weken aanhouden. Uw arts zal specifieke instructies geven voor uw herstel.

 

Een borstverkleiningsoperatie wordt over het algemeen beschouwd als een veilige procedure. Zoals bij elke operatie zijn er echter risico's en mogelijke complicaties die met uw arts moeten worden besproken.

Algemene anesthesie wordt meestal gebruikt voor borstverkleiningsoperaties.