Skip links

Alles op vier implantaten

Alles op vier is een revolutionaire tandheelkundige oplossing die een hele tandboog kan vervangen door slechts vier implantaten. Het is een tijdbesparende, kosteneffectieve en minimaal invasieve oplossing die de glimlach en het vertrouwen van een persoon in slechts één afspraak kan herstellen.

Alles op vier implantaten
Alles op vier implantaten
Consultation

Afspraak plannen

Bent u het beu om te maken te hebben met een kunstgebit dat glijdt en oncomfortabel is? Alles-op-vier implantaten is dan voor u de perfecte oplossing.

Alles op vier: altijd aan, altijd veilig

Zeg vaarwel tegen een kunstgebit en hallo tegen iedereen op vier implantaten!

Onze Alles-op-vier implantaten zijn permanent en veilig, zodat u zich zelfverzekerd voelt in uw glimlach. Onze implantaten worden op maat gemaakt om te passen bij uw unieke mondstructuur en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die langer meegaan dan het gemiddelde implantaat. Bovendien zien ze er natuurlijk uit en voelen ze natuurlijk aan, zodat je met vertrouwen kunt glimlachen. Stop met het omgaan met kunstgebitten en krijg vandaag nog Alles-op-vier -implantaten!

Alles op vier implantaten
Alles op vier implantaten

De voordelen van Alles op vier implantaten in Turkije

Als het gaat om tandheelkundige implantaten, wordt Turkije is hiervoor een van de topbestemmingen voor medische toeristen. Hoewel het land al lang bekend staat om zijn betaalbare, maar hoogwaardige medische zorg, krijgt het nu een reputatie voor het leveren van enkele van de beste alle vier implantaatprocedures die vandaag beschikbaar zijn. Alle vier implantaten zijn een revolutionaire nieuwe procedure die een volledige boog van ontbrekende tanden vervangt door slechts vier tandheelkundige implantaten. Deze implantaten zijn ontworpen om sterker en duurzamer te zijn dan traditionele implantaten en de totale kosten zijn aanzienlijk lager dan andere implantaatprocedures. Voor degenen die alle vier de implantaten in Turkije overwegen, zijn er veel voordelen te behalen. Eerst en vooral zijn de kosten van de procedure veel lager dan in veel andere landen. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor diegenen die een krap budget hebben, maar toch willen profiteren van de kwaliteit van tandheelkundige zorg die Turkije biedt.

Ontvang nu een vrijblijvende offerte

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te ontvangen over alle transacties die u wilt en om een afspraak te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Alles op vier implantaten

Stadia van alle op vier implantaatprocessen:

Volledige diagnostische evaluatie:

Voordat met een implantaatprocedure wordt begonnen, moet een volledige tandheelkundige en medische geschiedenis worden genomen en moet een grondig onderzoek van de mond worden uitgevoerd.

Plaatsing van implantaten

Tijdens deze stap worden vier tandheelkundige implantaten chirurgisch in het kaakbot geplaatst.

Implantaatintegratie

De implantaten hebben gedurende een periode van ongeveer drie tot zes maanden tijd nodig om te genezen en te integreren met het kaakbot.

Bevestiging van prothese

Zodra de implantaten zijn geïntegreerd met het kaakbot, wordt een prothetische brug aan de implantaten bevestigd. Deze brug vervangt de ontbrekende tanden en is ontworpen als een permanente oplossing.

Alles op vier implantaten

Voor / Na Resultaten

FAQ

Alles-op-vier implantaten bieden superieure stabiliteit en ondersteuning in vergelijking met traditionele kunstgebitten, en vereisen minder hersteltijd. Ze behouden ook het kaakbot en zorgen voor een natuurlijkere uitstraling dan een kunstgebit.

Alles-op-vier implantaten kunnen tot 15 jaar of langer meegaan met de juiste zorg.

Alles-op-vier implantaten zijn meestal niet pijnlijk omdat lokale anesthesie wordt gebruikt om het gebied tijdens de procedure te verdoven.