Skip links

Maak kennis met lagere ooglidcorrectiechirurgie

Met Onderste blepharoplastie kunt u een gezonder en krachtiger uiterlijk bereiken. Voor meer levendige uitzichten, bekijk lower blepharoplasty chirurgie opties in Turkije.

Lagere ooglidcorrectie
Lagere ooglidcorrectie
Consultation

Schedule Appointment

Onderste ooglidcorrectie is een cosmetische ingreep die overtollige huid en vet van de onderste oogleden verwijdert, waardoor u een frisse, jeugdige uitstraling krijgt.

Say Goodbye to Bags & Puffiness with Lower Blepharoplasty!

Lagere Blepharoplastie Chirurgie Details

De operatie kan worden afgestemd op het individu, met langdurige resultaten die u kunnen helpen er op uw best uit te zien en u op uw best te voelen. In onze kliniek voeren we lagere ooglidcorrecties uit met het hoogste niveau van zorg en expertise. Onze chirurgen zijn board-gecertificeerd en zeer ervaren in het uitvoeren van deze procedure. We gebruiken geavanceerde technieken en geavanceerde technologie om de best mogelijke resultaten te garanderen.

 

Lagere ooglidcorrectie
Lagere ooglidcorrectie

Lagere Blepharoplastie Chirurgie Details

Als u op zoek bent naar een cosmetische ingreep om slappe oogleden en rimpels rond de ogen te behandelen, is een lagere ooglidcorrectie in Turkije misschien de beste optie voor u. Met een sterk ontwikkelde gezondheidszorginfrastructuur en een breed scala aan ervaren chirurgen is Turkije het afgelopen decennium een topbestemming geworden voor medisch toerisme. Lagere ooglidcorrectiechirurgie in Turkije is een uitstekende optie voor diegenen die rimpels en verslapping rond de ogen willen verminderen. Met zijn lage kosten, hoge kwaliteit en uitstekende resultaten wordt Turkije een topbestemming voor medisch toerisme.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Lagere ooglidcorrectie

Het proces van onderste ooglidcorrectie

Anesthesie

De patiënt wordt onder lokale of algemene anesthesie geplaatst, afhankelijk van de omvang van de procedure.

Incisie

Incisies worden gemaakt langs de natuurlijke plooi van het onderste ooglid en langs de binnenkant van het onderste ooglid.

Excisie

Overtollige huid en vet worden verwijderd van de onderste oogleden.

Sluiten

De incisies worden gesloten met hechtingen en het gebied wordt verbonden.

Lagere ooglidcorrectie

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Lagere ooglidcorrectie
Lagere ooglidcorrectie
Lagere ooglidcorrectie

FAQ

Onderste ooglidcorrectie is een cosmetische ingreep die overtollige huid, vet en spieren rond de onderste oogleden verwijdert. Het wordt vaak gebruikt om het uiterlijk van donkere kringen, wallen en rimpels rond de ogen te verminderen.

Goede kandidaten voor lagere ooglidcorrectie hebben meestal overtollige huid, vet of spieren rond de onderste oogleden waardoor ze er moe of verouderd uitzien.

Hoewel lagere ooglidcorrectie over het algemeen een veilige procedure is, zijn er enkele risico's aan verbonden, waaronder infectie, littekens en verlies van het gezichtsvermogen.