Skip links

Gom Contouren

Gom contouren is een cosmetische tandheelkundige procedure die de tandvleeslijn hervormt om een meer gelijkmatige, natuurlijk ogende glimlach te creëren. Deze procedure kan helpen bij het corrigeren van asymmetrie, het corrigeren van een "gummy" -glimlach en het herstellen van de balans in de tandvleesrand. Met tandvleescontouren kunt u de glimlach van uw dromen bereiken.

Tandvleescontouren
Tandvleescontouren
Overleg

Afspraak plannen

Schaam je je voor het uiterlijk van je tandvlees? Bent u op zoek naar een manier om uw glimlach te verbeteren zonder grote operatie?

Geniet van een perfect gevormde glimlach met Gom contouren!

De Gom contouren in Turkije

Tandvleescontouren zijn misschien wel het antwoord waar je naar op zoek was! Tandvleescontouren zijn een minimaal invasieve cosmetische procedure waarbij het tandvlees wordt hervormd om het uiterlijk van de glimlach te verbeteren. Tijdens de procedure zal een bekwame tandheelkundige professional zorgvuldig en nauwkeurig overtollig tandvleesweefsel verwijderen en vervolgens het tandvlees contouren om een evenwichtiger, gelijkmatiger uiterlijk te creëren. De resultaten zijn onmiddellijk en kunnen het algehele uiterlijk van uw glimlach aanzienlijk verbeteren. Tandvleescontouren zijn een veilige, snelle en betaalbare manier om de glimlach te krijgen die je altijd al wilde. Plan vandaag nog je tandvleescontourprocedure en transformeer je glimlach in een waar je trots op kunt zijn!

Tandvleescontouren
Tandvleescontouren

De Gom contouren in Turkije

Tandvleescontouren zijn een cosmetische tandheelkundige procedure waarbij de tandvleeslijn wordt hervormd om een meer uitgebalanceerde en esthetisch aangename uitstraling van de tanden te bieden. Dit proces wordt steeds populairder in Turkije, vanwege de vele voordelen die het biedt. Gom contouren kan worden gebruikt om asymmetrisch tandvlees te corrigeren, tandvleeslijnen te egaliseren en het uiterlijk van een “gummy smile” te verminderen. Dit proces kan ook worden gebruikt om de tanden langer en symmetrischer te laten lijken. De procedure is minimaal invasief en kan in één bezoek worden voltooid. Tandvleescontouren bieden ook enkele gezondheidsvoordelen, omdat het de kans op tandvleesaandoeningen en tandbederf kan verminderen. Door het tandvlees te hervormen en overtollig weefsel te verwijderen, kan de tandarts bacteriën en tandplak verwijderen, wat de verspreiding van infecties kan voorkomen. Bovendien kan tandvleescontouren helpen om de algehele mondgezondheid te verbeteren door een betere toegang tot de tanden mogelijk te maken tijdens het poetsen en flossen.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Tandvleescontouren

Het Proces van Gom Contouren

Reinig en droog de tanden:

Begin met het poetsen en flossen van de tanden en gebruik vervolgens een mondwater om ervoor te zorgen dat alle bacteriën zijn verwijderd.

Breng het tandvleescontour-materiaal aanl

Breng het tandvleescontourmateriaal aan op de gebieden die opnieuw moeten worden gevormd.

Breng het tandvleescontour-materiaal aan

Gebruik een tandheelkundig hulpmiddel om het tandvleescontourmateriaal zorgvuldig in de gewenste vorm te vormen.

Harde het materiaal uit

Laat het tandvleescontourmateriaal uitharden en uitharden voordat u het gebied spoelt en de tanden poetst.

Tandvleescontouren

Voor / Na Resultaten

— 97.6 &nbspKlanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten.

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Tandvleescontouren
Tandvleescontouren
Tandvleescontouren

FAQ

De duur van de procedure is afhankelijk van de hoeveelheid weefsel die moet worden verwijderd, maar het duurt meestal tussen de 30 minuten en een uur.

Lokale anesthesie wordt meestal gebruikt om het gebied waar de procedure zal worden uitgevoerd te verdoven.

De resultaten van tandvleescontouren zijn meestal permanent.