Skip links

Tandheelkundige implantaten Voordelen

Tandheelkundige implantaten zien eruit en voelen aan als uw eigen tanden. Ze zijn ontworpen om op te gaan in uw bestaande tanden, waardoor u een natuurlijke, aantrekkelijke glimlach krijgt. Omdat tandheelkundige implantaten zijn ontworpen om te worden vergroeid met het bot, worden ze permanent en bieden ze uitzonderlijk comfort.

Tandheelkundige implantaten
Tandheelkundige implantaten
Overleg

Afspraak plannen

Bent u op zoek naar een langetermijnoplossing voor ontbrekende tanden? Zoek niet verder dan tandheelkundige implantaten

Krijg uw glimlach terug met tandheelkundige implantaten!

Tandheelkundige implantaten die een comfortabel leven bieden

Tandheelkundige implantaten zijn een revolutionaire manier om ontbrekende tanden te vervangen en uw glimlach te herstellen. Met tandheelkundige implantaten kunt u superieur comfort en duurzaamheid verwachten. In tegenstelling tot traditionele kunstgebitten die kunnen wegglijden of moeten worden aangepast, worden tandheelkundige implantaten veilig in uw kaakbot geplaatst en zien ze er net zo uit en voelen ze net zo aan als uw natuurlijke tanden. Bovendien kunnen tandheelkundige implantaten met de juiste zorg en onderhoud een leven lang meegaan. Bovendien kunnen tandheelkundige implantaten helpen de natuurlijke vorm van uw gezicht te behouden en botverlies in de kaak te voorkomen. Ze bieden ook een veilige en veilige basis voor vervangende tanden, helpen ze op hun plaats te houden en voorkomen dat ze wegglijden of verschuiven.

Tandheelkundige implantaten
Tandheelkundige implantaten

Een tandheelkundig implantaat krijgen in Turkije

Een van de belangrijkste voordelen van tandheelkundige implantaten in Turkije is een verbeterde mondgezondheid. Tandheelkundige implantaten zijn gemaakt van titanium, dat sterk en niet-corrosief is. Dit betekent dat tandheelkundige implantaten tientallen jaren mee kunnen gaan met de juiste zorg. Bovendien zijn tandheelkundige implantaten ontworpen om veilig in de kaak te passen, waardoor ze stabieler zijn dan een kunstgebit. Dit helpt de omliggende tanden te beschermen tegen tandbederf en voorkomt tandvleesaandoeningen. Esthetiek is ook een groot voordeel van tandheelkundige implantaten in Turkije. Tandheelkundige implantaten zijn ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als echte tanden, waardoor ze veel aantrekkelijker zijn dan een kunstgebit. Dit geldt vooral voor mensen die meerdere tanden hebben verloren, omdat tandheelkundige implantaten kunnen worden gebruikt om meerdere tanden tegelijk te vervangen. Dit kan een veel natuurlijker uitziende glimlach creëren die je zelfvertrouwen zeker zal vergroten.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Tandheelkundige implantaten

The Process of Tandheelkundige implantaten

Eerste consult

Tijdens deze fase zal een tandheelkundige professional uw kandidatuur voor tandheelkundige implantaten evalueren, röntgenfoto's maken en uw behandelplan bespreken.

Plaatsing van het implantaat

Tijdens deze fase wordt het implantaat chirurgisch in uw kaakbot ingebracht om te functioneren als de wortel van uw nieuwe tand.

Osseointegratie

Tijdens deze fase zal het implantaat integreren met het kaakbot om een veilige basis te vormen voor de restauratie. Dit proces kan 3-6 maanden duren.

Restauratie

De laatste fase van het implantaatproces omvat de plaatsing van de restauratie, zoals een kroon, brug of kunstgebit.

dental-implant (8)

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten

All comments on the Internet and pages are the opinions of our customers.

Tandheelkundige implantaten
Tandheelkundige implantaten
Tandheelkundige implantaten

FAQ

U kunt wat ongemak ervaren na de procedure, maar dit is meestal klein en kan worden beheerd met vrij verkrijgbare pijnstillers

De kosten van tandheelkundige implantaten kunnen variëren, afhankelijk van het type implantaat, het aantal benodigde implantaten en andere factoren.

Het proces van het krijgen van tandheelkundige implantaten duurt meestal enkele maanden, maar de daadwerkelijke plaatsing van de implantaten kan meestal in slechts één bezoek worden gedaan.