Skip links

Laserbleken voor het bleken van tanden

Een niet-invasieve, pijnloze manier om een helderdere, wittere glimlach te krijgen, laserbleken is een populaire tandheelkundige procedure. Het maakt gebruik van een hoogenergetische laserstraal om diepliggende vlekken en verkleuringen te verwijderen, waardoor tanden tot 8 tinten helderder worden.

Laserbleken
Laserbleken
Overleg

Afspraak plannen

Ben je op zoek naar een helderdere, wittere glimlach? Zoek niet verder dan laserbleken! Laserbleken is een veilige, niet-invasieve en zeer effectieve manier om uw tanden witter te maken en u een stralende glimlach te geven. In tegenstelling tot traditionele bleekmethoden is laserbleken sneller, krachtiger en langduriger

Fleur je glimlach op met laserbleken.

Ontgrendel een helderdere glimlach met laserbleking

Onze laserbleekbehandelingen maken gebruik van geavanceerde lasertechnologie om snel en pijnloos vlekken te verwijderen, waardoor uw tanden er helderder en levendiger uitzien. Bovendien zijn onze behandelingen ontworpen om verdere vlekken en verkleuringen te helpen voorkomen. Dus waarom wachten? Ontgrendel vandaag nog een stralende glimlach met laserbleken!

Laserbleken
Laserbleken

Ontdek het verschil van laserbleken in Turkije

Turkije is een populaire bestemming geworden voor patiënten die op zoek zijn naar lasertanden blekende behandelingen. Het land is de thuisbasis van een aantal ervaren tandartsen die bekwaam zijn in het gebruik van lasertechnologie om patiënten een helderdere, wittere glimlach te bieden. Lasertanden bleken biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele bleekmethoden, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die hun glimlach willen verbeteren. Een voordeel van het bleken van lasertanden in Turkije is de verhoogde snelheid en efficiëntie van de procedure. In tegenstelling tot traditionele bleekmethoden, kan laserbleken in één kantoorbezoek worden voltooid. Dit betekent dat patiënten zich geen zorgen hoeven te maken over meerdere afspraken en veel sneller de gewenste resultaten kunnen krijgen. Bovendien is de lasertechnologie die bij deze behandelingen wordt gebruikt zeer nauwkeurig en in staat om specifieke delen van de tanden te richten, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een gelijkmatiger, natuurlijk ogend resultaat.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Laserbleken

Fasen van het laserbleek-proces:

Voorbereiding

Reinig de tand, breng een bleekgel aan en bereid de kroon voor.

Laseractivering

Gebruik een laser om de bleekgel te activeren en de oppervlaktelaag van de kroon te penetreren.

Whitening

Laat de bleekgel werken om de kroon witter te maken.

Afwerking

Verwijder de bleekgel en breng een gepolijste afwerking aan op de kroon.

Laserbleken

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Laserbleken
Laserbleken
Laserbleken

FAQ

De procedure duurt meestal ongeveer 30-60 minuten.

Laserbleken moet meestal eens in de 6-12 maanden worden gedaan voor de beste resultaten.

De behandeling omvat het aanbrengen van een bleekgel op de tanden en ze vervolgens blootstellen aan een laserlicht.