Skip links

Wat is een tandlaminaatfineer?

Een tandheelkundig laminaatfineer is een dun stukje porselein of composietharsmateriaal dat op maat is gemaakt en op het vooroppervlak van een tand is gehecht om het uiterlijk te verbeteren en het te beschermen tegen schade. Het is een ideale oplossing voor mensen die hun glimlach willen verbeteren en de tand er natuurlijk en gezond uit willen laten zien.

Laminaat fineer
Laminaat fineer
Overleg

Afspraak plannen

Ben je niet tevreden met het uiterlijk van je tanden? Voel je je zelfbewust als je lacht? Dan kan tandlaminaatfineer de oplossing voor u zijn.

Glimlach helderder met tandlaminaatfineer!

Reinvigorate Your Smile with Dental Laminate Veneers!

Tandheelkundig laminaatfineer zijn dunne lagen porselein of composietmateriaal die zijn gemaakt om over uw bestaande tanden te passen, waardoor u een mooie en zelfverzekerde glimlach krijgt. Het proces is snel, gemakkelijk en pijnloos. Onze ervaren tandheelkundige professionals gebruiken de nieuwste technologie en materialen om een op maat gemaakt fineer te creëren dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Bovendien is er geen anesthesie of lange hersteltijd nodig. Met tandlaminaatfineer kunt u uw glimlach binnen enkele weken herstellen. Wacht dus niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe tandheelkundig laminaatfineer u kan helpen de glimlach te krijgen die u altijd al wilde.

Laminaat fineer
Laminaat fineer

Voordelen van laminaatfineerprocessen in Turkije

Een van de meest populaire tandheelkundige behandelingen in Turkije is tandheelkundige laminaatfineerprocedures, die tal van voordelen hebben. Tandheelkundige laminaatfineerprocedures zijn een cosmetische tandheelkundige dienst die wordt gebruikt om het uiterlijk van de tanden van een persoon te verbeteren. Deze procedure omvat de plaatsing van een dunne laag porselein, composiet of keramisch materiaal op de voorkant van de tanden. Dit materiaal is ontworpen om het uiterlijk van de tanden te verbeteren en ze te beschermen tegen verval en verkleuring. Een van de grootste voordelen van tandheelkundige laminaatfineerprocedures in Turkije is de betaalbaarheid. In vergelijking met de kosten van vergelijkbare procedures in andere landen, is het aanzienlijk goedkoper in Turkije. Bovendien heeft Turkije enkele van de beste tandheelkundige klinieken ter wereld, bemand door hooggekwalificeerde en ervaren tandartsen die uitstekende zorg bieden.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Laminaat fineer

The Process of Tandlaminaatfineer

Voorbereiding

De tandarts zal een tandartsboor gebruiken om een dunne laag glazuur van het oppervlak van de tanden te verwijderen.

Indrukken

De tandarts zal een afdruk maken van de tanden van de patiënt om een mal van de tanden te maken.

Ontwerp en fabricage

De tandarts zal het fineer ontwerpen om overeen te komen met de glimlach van de patiënt en ze vervolgens in het laboratorium fabriceren.

Hechting

De tandarts zal het fineer ontwerpen om overeen te komen met de glimlach van de patiënt en ze vervolgens in het laboratorium fabriceren.

Laminaat fineer

Proces van Hollywood Smile

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Laminaat fineer
Laminaat fineer
Laminaat fineer

FAQ

De hele procedure duurt meestal twee tot drie kantoorbezoeken, afhankelijk van het aantal tanden dat wordt behandeld.

Tandfineer kan het uiterlijk verbeteren van tanden die verkleurd, gechipt, gebarsten, verkeerd uitgelijnd zijn of openingen tussen hen hebben. Ze kunnen ook worden gebruikt om de vorm en grootte van tanden te corrigeren.

 

De levensduur van een tandfineer kan variëren, maar de meeste kunnen tot 10 jaar meegaan met de juiste zorg.