Skip links

Het onzichtbare alternatief voor beugelses

Invisalign is een revolutionaire orthodontische behandeling die gebruik maakt van een reeks heldere en verwijderbare aligners om uw tanden geleidelijk in een rechtere positie te brengen. In tegenstelling tot traditionele beugels zijn Invisalign aligners vrijwel onzichtbaar, waardoor het een comfortabele en discrete optie is voor volwassenen en tieners die hun glimlach willen verbeteren.

Invisalign
Invisalign
Overleg

Afspraak plannen

Ben je klaar om je glimlach naar een hoger niveau te tillen? Invisalign is de revolutionaire oplossing voor het rechtzetten van tanden zonder het gedoe van metalen beugels

Krijg de glimlach die je altijd al wilde met Invisalign

Say Goodbye to Unsightly Metal Braces and Hello to Invisalign!

Invisalign is een serie heldere, op maat gemaakte aligners die uw tanden voorzichtig en geleidelijk in de gewenste positie brengen. Invisalign is comfortabel en nauwelijks zichtbaar, dus je kunt vol vertrouwen glimlachen, wetende dat niemand weet dat je ze draagt. Bovendien is elke aligner verwijderbaar, zodat u nog steeds kunt genieten van al uw favoriete voedingsmiddelen! Wacht niet langer – krijg de glimlach die je altijd al wilde met Invisalign!

Invisalign
Invisalign

Uncovering the Benefits of Invisalign in Turkey

In tegenstelling tot traditionele beugels is Invisalign vrijwel onzichtbaar en vereist het geen metalen draden of beugels. De voordelen van Invisalign in Turkije zijn talrijk. Ten eerste is het proces veel sneller dan traditionele beugels. Met Invisalign kunnen de behandelingstijden zo kort zijn als 6 maanden, vergeleken met de 2+ jaar die nodig zijn voor traditionele beugels. Ten tweede is Invisalign veel comfortabeler dan traditionele beugels. De aligners zijn gemaakt van glad plastic en veroorzaken geen ongemak of pijn tijdens het dragen. Ten slotte is Invisalign esthetisch aantrekkelijker dan standaard beugels. Omdat de aligners duidelijk zijn, zijn ze vrijwel onzichtbaar en vestigen ze de aandacht niet op de tanden van de drager.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Invisalign

Het proces van Invisalign

Consult

Tijdens uw eerste consult zal uw tandarts of orthodontist röntgenfoto's en afdrukken van uw tanden maken om een behandelplan op maat te maken.

Behandelplan

Uw tandarts of orthodontist zal vervolgens de röntgenfoto's en afdrukken gebruiken om een 3D-beeld van uw tanden te maken en een behandelplan te maken. Dit plan bevat het aantal aligners dat nodig is en hoe lang het moet duren voordat uw tanden in de gewenste positie komen.

Aligners

Nadat uw plan is gemaakt, worden uw op maat gemaakte aligners naar u verzonden. Het aantal aligners dat u ontvangt, is afhankelijk van uw behandelplan.

Draag

Draag uw aligners zo lang als voorgeschreven door uw tandarts of orthodontist, meestal 20-22 uur per dag. U moet uw aligners om de twee weken vervangen totdat uw tanden in de gewenste positie zijn verschoven.

Invisalign

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Invisalign
Invisalign
Invisalign

FAQ

 Ja, Invisalign is gemaakt van een glad, comfortabel, BPA-vrij plastic materiaal dat geen irritatie aan uw mond of tandvlees veroorzaakt.

De behandelingstijden variëren afhankelijk van het individu, maar gemiddeld duurt Invisalign ongeveer 12 maanden.

U moet uw aligners minstens 20-22 uur per dag dragen om de beste resultaten te krijgen.