Skip links

Zie er jonger uit met gezichts- en halslift

Een gezichts en halsliftoperatie geeft u de mogelijkheid om een vlekkeloos gezicht te hebben. Het hebben van een gezichts- en halsliftoperatie in Turkije is in veel opzichten voordelig. Mis deze kans niet om een veilige en professionele service te krijgen!

Gezichts- en halslift
Gezichts- en halslift
Overleg

Afspraak Plannen

Wil je de klok terugdraaien en je jeugdige uiterlijk herstellen? Zoek niet verder dan de gezichts- en halsliftoperatie die hier wordt aangeboden!

Draai de klok terug met een face en halslift!

Gezichts en halsliftchirurgie voordelen

Door deze eenvoudige procedure kunt u een meer jeugdige en levendige look bereiken die nog jaren meegaat. De gezichts- en halsliftoperatie is een zeer effectieve manier om rimpels, slappe huid en andere tekenen van veroudering te verminderen. Na verloop van tijd kan de huid op ons gezicht en hals zijn elasticiteit beginnen te verliezen, waardoor de huid los komt te zitten en doorzakt. Met deze operatie wordt de huid strakker en verplaatst om de natuurlijke contouren van uw gezicht en nek te herstellen. Dit kan het uiterlijk van veroudering aanzienlijk verminderen en uw gezicht en hals herstellen naar een jeugdiger uiterlijk.

Gezichts- en halslift
Gezichts- en halslift

Gezichts en halsliftchirurgie in Turkije

Gezichts- en halsliften behoren tot de meest voorkomende van alle cosmetische operaties en de voordelen van het krijgen van ze gedaan in Turkije zijn talrijk. Eerst en vooral is Turkije de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest ervaren en bekwame chirurgen. Turkse chirurgen hebben een uitgebreide opleiding gekregen op het gebied van gezichts- en halsliftchirurgie en staan bekend om hun hoge kwaliteit van zorg en aandacht voor detail. Ze zijn ook ervaren in het uitvoeren van de nieuwste technieken, zoals endoscopische gezichts- en neklift, die kunnen helpen om littekens en hersteltijd te verminderen.

 

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Gezichts- en halslift

Het proces van Gezichts- en halslift

Voorbereiding

De patiënt wordt voorbereid op de procedure door zijn gezicht en nek te laten reinigen om het risico op infectie te verminderen. De arts kan ook anesthesie en andere medicijnen toedienen om het comfort van de patiënt te garanderen.

Voorbereiding

De chirurg zal een reeks kleine incisies in het gezicht en de nek maken om toegang te krijgen tot het onderliggende weefsel en de spieren.

Aanspannen

De chirurg zal dan het onderliggende weefsel en de spieren optillen en aanspannen om het uiterlijk van het gezicht en de nek te verbeteren.

Sluiten

De incisies worden vervolgens gesloten met behulp van hechtingen en verbanden en de patiënt kan een compressiekledingstuk of gezichtsmasker krijgen om zwelling en blauwe plekken te helpen verminderen. De patiënt kan ook op antibiotica worden geplaatst om het risico op infectie te verminderen.

Gezichts- en halslift

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten.

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Gezichts- en halslift
Gezichts- en halslift
Gezichts- en halslift

FAQ

Ideale kandidaten voor gezichts- en halslift zijn degenen met een slappe huid, losse spieren en jowls in het onderste gezicht en nekgebied als gevolg van veroudering.

Risico's verbonden aan een gezichts- en halslift zijn bloedingen, infecties, littekens, zenuwbeschadiging en asymmetrie.

 

Het herstel van een gezichts- en halslift kan enkele weken tot enkele maanden duren.