Skip links

Voordelen van dijbeenliftchirurgie

Dijbeenliftchirurgie heeft over het algemeen de voorkeur van mensen die snel gewichtsverlies ervaren. Dijbeenstrekchirurgie wordt uitgevoerd in Turkije met voordelige prijzen, vooral voor het slappe dijgebied.

Dij Lift
Dij Lift
Overleg

Afspraak plannen

Ben je op zoek naar een meer jeugdige en strakke uitstraling? Een dijbeenliftoperatie kan u helpen de gewenste look te bereiken.

Herwin uw vorm met dijbeenliftchirurgie!

Wat is dijbeenliftchirurgie?

In onze praktijk zijn we gespecialiseerd in het bieden van dijbeenliftchirurgie voor diegenen die een slappe huid willen verminderen en een strakkere en aantrekkelijkere contour willen krijgen. Deze procedure kan worden gebruikt om overtollige huid als gevolg van veroudering, gewichtsverlies of zwangerschap aan te pakken. Dijbeenliftchirurgie verwijdert overtollige huid en vet van de binnenste en buitenste dijen, wat resulteert in een strakker en gladder silhouet. De procedure is afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt en ons team van bekwame chirurgen zal met u samenwerken om persoonlijke zorg en aandacht te bieden.

Dij Lift
Dij Lift

Het hebben van dijbeenlift chirurgie in Turkije

Dijbeenliftchirurgie in Turkije kan helpen om overtollige huid en vet in de dijen te verminderen en kan helpen om de dijen opnieuw vorm te geven voor een meer voorgevormd en strak uiterlijk. De procedure kan ook helpen om het uiterlijk van striae en andere onvolkomenheden in de huid te verminderen. De procedure wordt vaak gecombineerd met liposuctie om overtollig vet in de dijen te verwijderen. De voordelen van een dijbeenliftoperatie in Turkije zijn talrijk. Een van de belangrijkste voordelen zijn de kosten. Turkije staat bekend om het leveren van hoogwaardige procedures tegen een fractie van de kosten van wat het in andere landen zou kosten.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Dij Lift

Het proces van dijbeenliftchirurgie

Anesthesie

De patiënt krijgt algemene of lokale anesthesie, afhankelijk van de omvang van de procedure.

Incisie

Er wordt een incisie gemaakt langs de binnenkant van de dij om toegang te krijgen tot het onderliggende weefsel en de spieren.

Excisie

Overtollige huid en vet worden verwijderd uit het dijgebied en de onderliggende spieren kunnen worden aangespannen.

Sluiting

De incisie wordt gesloten met hechtingen en het gebied is aangekleed met steriele verbanden. De patiënt kan worden verplicht om een compressiekledingstuk te dragen om het gebied tijdens het genezingsproces te ondersteunen.

Dij Lift

Voor / Na Resultaten

— 97.6 &nbspKlanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Dij Lift
Dij Lift
Dij Lift

FAQ

De kosten van een dijbeenlift variëren op basis van factoren zoals de omvang van de procedure, de honoraria van de chirurg en de facilitaire kosten.

In de meeste gevallen dekt de verzekering geen cosmetische ingrepen zoals een dijbeenlift.

Tijdens een dijbeenliftconsult zal uw chirurg uw doelen bespreken, uw dijen onderzoeken en de procedure in detail uitleggen