Skip links

Maak kennis met het wonder van de bovenste ooglidcorrectie

Bovenste ooglidcorrectie chirurgie stelt u in staat om er veel jonger en krachtiger uit te zien. U kunt in Turkije een bovenste ooglidcorrectie ondergaan om een aangenaam uiterlijk te krijgen.

Bovenste ooglidcorrectie
Bovenste ooglidcorrectie
Overleg

Afspraak plannen

Bovenste ooglidcorrectie is een veilige en effectieve procedure die kan helpen bij het herstellen van een jeugdiger uiterlijk voor uw ogen. Tijdens de procedure zullen onze ervaren chirurgen overtollige huid van het bovenste ooglid verwijderen, evenals vet dat wallen veroorzaakt.

Herstel uw jeugdige uiterlijk met bovenste ooglidcorrectie!

Het geheim van een perfecte look: bovenste ooglidcorrectiechirurgie

Het resultaat? Een verfriste en gerevitaliseerde look die je zelfverzekerd en stralend laat voelen. In onze praktijk begrijpen we dat deze operatie een belangrijke investering in uzelf is. Daarom zetten we ons in voor het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit, van het eerste consult tot de postoperatieve follow-up. Onze gecertificeerde chirurgen hebben jarenlange ervaring in cosmetische en reconstructieve chirurgie en kunnen u helpen de gewenste resultaten te bereiken.

Bovenste ooglidcorrectie
Bovenste ooglidcorrectie

Wat zijn de voordelen van bovenste ooglidcorrectie in Turkije?

Bovenste ooglidcorrectiechirurgie in Turkije wordt steeds populairder bij patiënten die op zoek zijn naar een veilige en effectieve manier om hun uiterlijk te verbeteren. Met zijn wereldberoemde expertise in plastische chirurgie en zijn relatief lage kosten, is Turkije een geweldige bestemming voor diegenen die blepharoplastie overwegen. Bovenste ooglidcorrectie, ook bekend als ooglidchirurgie, is een cosmetische procedure die is ontworpen om het uiterlijk van wallen en rimpels op de bovenste oogleden te verminderen. Het kan ook worden gebruikt om een meer jeugdige, alerte uitstraling te creëren. De procedure is relatief eenvoudig en omvat het verwijderen van overtollige huid en vet van de bovenste oogleden.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bovenste ooglidcorrectie

Bovenste Ooglidcorrectie

Preparation

De oogleden van de patiënt en de omliggende gebieden worden gemarkeerd en verdoofd.

Incision

De oogleden van de patiënt en de omliggende gebieden worden gemarkeerd en verdoofd.

Suturing

De incisie wordt gesloten met hechtingen en de resterende huid wordt strakker gemaakt.

Recovery

De ogen van de patiënt worden gedurende enkele dagen gecontroleerd om een goede genezing te garanderen. Medicatie kan worden voorgeschreven om zwelling en ongemak te verminderen.

Bovenste ooglidcorrectie

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Bovenste ooglidcorrectie
Bovenste ooglidcorrectie
Bovenste ooglidcorrectie

FAQ

Herstel van de bovenste ooglidcorrectie duurt meestal tussen de 7 en 10 dagen.

De meeste patiënten ervaren minimale pijn na de bovenste ooglidcorrectie, waarbij sommigen licht ongemak ervaren.

De kosten van de bovenste ooglidcorrectie kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van de procedure en de locatie van de operatie.