Skip links

Krijg comfort met borstliftchirurgie

U kunt een borstliftoperatie ondergaan voor zowel een esthetisch uiterlijk als uw gezondheid. Bovendien biedt een borstliftoperatie in Turkije zowel veilige als betaalbare voordelen.

Borstlift
Borstlift
Overleg

Afspraak plannen

Met een borstliftoperatie kunt u een mooi, natuurlijk ogend resultaat bereiken. Onze chirurgen zullen uw borsten zorgvuldig optillen, hervormen en herpositioneren om ze er steviger en jeugdiger uit te laten zien. We gebruiken de nieuwste technieken en technologie om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft

Ervaar een nieuwe jij met een borstlift!

Verander uw leven met borstliftchirurgie

Ons doel is om u te helpen zich zelfverzekerd en mooi te voelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen de look te krijgen die u altijd al wilde.

 

Borstlift
Borstlift

Borstlift chirurgie in Turkije

Borstliftchirurgie in Turkije is een populaire optie voor veel vrouwen die hun uiterlijk willen verbeteren, omdat het een reeks voordelen biedt. Turkije staat bekend om zijn hoogwaardige gezondheidszorg, waardoor het een uitstekende bestemming is voor borstliftoperaties. Het land beschikt over enkele van de beste medische professionals ter wereld en de nieuwste medische technologieën, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke zorg ontvangt. De kosten van borstliftchirurgie in Turkije zijn ook zeer concurrerend, waardoor het land een van de meest betaalbare plaatsen is om de procedure uit te voeren.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Borstlift

Het proces van borstlift

Anesthesie

De patiënt krijgt een algemene of lokale verdoving om eventuele pijn en ongemak tijdens de procedure te verminderen.

Incisie

De chirurg maakt incisies rond de tepelhof en langs de borstplooi. De tepel en tepelhof worden dan hoger op de borst geplaatst. Overtollige huid wordt verwijderd en het onderliggende weefsel wordt strakker gemaakt.

Incisies sluiten

De incisies worden gesloten met hechtingen en de patiënt krijgt een ondersteunend kledingstuk om te dragen om te helpen bij de genezing en de borsten te ondersteunen.

Herstel

De patiënt moet een paar dagen rusten na de operatie en moet het ondersteunende kledingstuk maximaal 6 weken dragen. Zwelling en blauwe plekken zullen optreden en zullen na verloop van tijd verdwijnen. De patiënt zal na een paar weken weer normaal kunnen werken.

Borstlift

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten.

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Borstlift
Borstlift
Borstlift

FAQ

Een borstlift kan helpen om de vorm en het uiterlijk van de borsten te verbeteren door ze op te tillen, het volume te herstellen en ze er jeugdiger uit te laten zien.

Een goede kandidaat voor een borstlift is iemand die gezond is, niet rookt, realistische verwachtingen heeft over de resultaten en niet tevreden is met de vorm of grootte van zijn borsten.

 

De pijn die gepaard gaat met een borstlift moet minimaal zijn en kan worden beheerd met behulp van pijnstillers.