Skip links

Verander uw leven met een armliftoperatie

Armliftchirurgie is de beste optie voor u om een onberispelijk uiterlijk te bereiken. Als u klaagt over het doorgezakte armuiterlijk, raden we u zeker aan om de gelegenheid van een armliftoperatie in Turkije te benutten.

Armlift
Armlift
Overleg

Afspraak plannen

Ben je het beu om extra gewicht in je armen te dragen? Wil je er zelfverzekerder uitzien en je zelfverzekerder voelen met strakke en slanke armen?

Revitaliseer je look met een armlift!

Armlift voor sterkere en jonger uitziende armen

Een armlift kan de perfecte oplossing voor u zijn. In onze kliniek zijn we gespecialiseerd in armliftchirurgie en hebben we talloze patiënten geholpen hun gewenste resultaten te bereiken. Onze armliftprocedure is een veilige en effectieve manier om het onderste deel van uw armen te verminderen en opnieuw vorm te geven. Deze chirurgische ingreep kan u helpen een strakkere en gebeeldhouwde look in uw armen te bereiken, waardoor u het vertrouwen krijgt om uw armen in elke outfit te laten zien.

Armlift
Armlift

Over Armlift chirurgie in Turkije

Eerst en vooral is Turkije de thuisbasis van enkele van de beste klinieken voor plastische chirurgie ter wereld. Turkse chirurgen hebben een schat aan ervaring en kennis, waardoor ze zeer bekwaam en betrouwbaar zijn als het gaat om het uitvoeren van armliftoperaties. De kwaliteit van de zorg die u krijgt is ongeëvenaard, omdat de chirurgen en het medisch personeel hoog opgeleid en ervaren zijn. De kosten van armliftchirurgie in Turkije zijn ook aanzienlijk lager dan in andere landen. De lagere kosten zijn deels te wijten aan het feit dat de Turkse overheid de kosten van medische procedures subsidieert, waardoor ze betaalbaarder worden. Dit betekent dat u vaak tot 40% kunt besparen op de kosten van armliftchirurgie in Turkije, in vergelijking met andere landen.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Armlift

Armliftoperatie chirurgie fasen

Anesthesie

De patiënt krijgt algemene anesthesie of een lokaal kalmerend middel om hem comfortabel te maken tijdens de operatie.

Incisie

De chirurg maakt een incisie langs de binnenarm om overtollige huid en vet te verwijderen.

Reshaping

De chirurg zal dan het onderliggende weefsel hervormen om de arm een gladder, strakker uiterlijk te geven.

Sluiten

De incisie wordt gesloten met hechtingen en de patiënt krijgt een compressiekledingstuk om zwelling te verminderen en extra ondersteuning te bieden.

Armlift

Voor / Na Resultaten

— 97.6 &nbspKlanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

klanten

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Armlift
Armlift
Armlift

FAQ

De hersteltijd voor een armlift varieert, maar over het algemeen kunnen patiënten binnen 2-4 weken weer aan het werk en andere activiteiten gaan.

Na een armlift kunnen patiënten stevigere, gladdere bovenarmen verwachten met verbeterde contouren en verhoudingen.

 

Na een armlift kunnen patiënten een litteken hebben dat van de oksel naar de elleboog loopt.