Skip links

Alles op zes implantaten

Alle op zes implantaten zijn een revolutionaire oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden en bieden een duurzaam, natuurlijk en ogend alternatief voor traditionele bruggen en kunstgebitten. Deze geavanceerde tandheelkundige behandelingsoptie maakt gebruik van slechts zes tandheelkundige implantaten om een volledige boog van vervangende tanden te ondersteunen en kan in één behandelingssessie worden voltooid.

Alles op zes implantaten
Alles op zes implantaten
Consultation

Afspraak plannen

Ben je op zoek naar een manier om je glimlach te verbeteren? Alle op zes implantaten bieden een snelle, eenvoudige en effectieve oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden.

Geniet van comfort en stabiliteit met alles op zes implantaten!

Krijg een nieuwe glimlach met alles op zes implantaten!

Ben je op zoek naar een manier om je glimlach te verbeteren? Alle op zes implantaten bieden een snelle, eenvoudige en effectieve oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden. Alle op zes implantaten zijn een revolutionair tandheelkundig implantaatsysteem dat slechts zes implantaten gebruikt om een volledige boog van nieuwe tanden te ondersteunen. Dit innovatieve systeem biedt een veiligere, comfortabelere en natuurlijker ogende oplossing die u kan helpen uw glimlach terug te winnen. Met Alle op zes implantaten hoeft u zich geen zorgen te maken over het gedoe van een kunstgebit of het ongemak van traditionele implantaten. Bovendien kan de procedure in slechts één bezoek worden voltooid en zullen uw nieuwe tanden er net zo uitzien en aanvoelen als uw natuurlijke tanden. Met Alle op zes implantaten kunt u genieten van het vertrouwen en het gemak van een mooie glimlach. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Alle op zes implantaten en krijg uw nieuwe glimlach!

Alles op zes implantaten
Alles op zes implantaten

De voordelen van alle zes implantaten in Turkije

Alle zes implantaten in Turkije bieden een schat aan voordelen voor tandheelkundige patiënten die ontbrekende tanden willen herstellen. Alle op zes implantaten zijn een type tandheelkundig implantaat dat slechts zes implantaten gebruikt om een volledige boog van prothetische tanden te ondersteunen. Deze implantaattechniek wordt veel gebruikt in Turkije en biedt een aantal voordelen voor patiënten. Een van de belangrijkste voordelen van alle zes implantaten in Turkije zijn de kosten. De procedure is veel kosteneffectiever dan andere methoden, zoals bruggen of kunstgebitten, en de resultaten zijn veel duurzamer. Bovendien kunnen de implantaten in één sessie worden geplaatst, wat veel handiger en tijdsefficiënter is dan andere opties.

Ontvang gratis informatie en afspraak

Laat uw contactgegevens achter om gedetailleerde informatie te krijgen over alle transacties die u wilt en om een ​​afspraakverzoek te maken. Onze adviseurs bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Alles op zes implantaten

Het proces van All on Six Implant

Voorbereiding

De tanden en het tandvlees worden voorbereid op de all-on-six implantaten door beschadigde of vervallen tanden te verwijderen en het kaakbot opnieuw vorm te geven om het geschikt te maken voor implantatie.

Plaatsing

De implantaten worden zorgvuldig in het kaakbot geplaatst volgens de specifieke behoeften en voorkeuren van de patiënt.

Bevestiging

Een titanium abutment is bevestigd aan het implantaat, dat de prothetische tanden op hun plaats houdt.

Restauratie

De prothetische tanden worden aan het abutment bevestigd en aangepast aan de beet van de patiënt. Het all-on-six implantaat is compleet.

Alles op zes implantaten

Voor / Na Resultaten

— 97.6  Klanttevredenheid

Hoor Van

Vrolijke

Klanten

Alle opmerkingen op internet en pagina's zijn de meningen van onze klanten.

Alles op zes implantaten
Alles op zes implantaten
Alles op zes implantaten

FAQ

Alle op zes implantaten zijn een soort tandheelkundige implantaten die in de kaak worden geplaatst om ontbrekende tanden te vervangen. Ze bestaan uit zes titanium schroeven die chirurgisch in het kaakbot worden geïmplanteerd en een veilige basis bieden voor de tandprothesen, zoals kronen, bruggen en kunstgebitten.

. Ja, alle zes implantaten worden beschouwd als een permanente oplossing om ontbrekende tanden te vervangen, omdat ze chirurgisch in het kaakbot worden geïmplanteerd.

De procedure voor alle zes implantaten wordt meestal uitgevoerd onder lokale anesthesie en de patiënt voelt geen pijn tijdens de procedure.